IONUT GALANI CU LUNA EU VORBESC FREE DOWNLOAD

0 Comments

Un mare respect il am fata de actorul Jean Constantin, alaturi de care am avut ocazia sa cresc, a fost ca un al 2-lea tata pentru mine. M-au ajutat parintii mei , sora si sotia mea, matusa mea si chiar bunica mea “mana” care imi punea sa ascult muzica greceasca de mic, careia i-am si dedicat primul meu album. Sper ca eu si colaboratorii mei sa nu va dezamagim niciodata, sa va oferim in continuare show-uri de calitate si sper ca reusim sa va aducem o bucatica de Ellada in inimile dumneavoastra. De asemenea cu Mircea Cazan, un bozoukist care poate concura cu multi colegi din Grecia fara nici un fel de problema. Your current browser isn’t compatible with SoundCloud. Am terminat Scoala de arte populare din Constanta, am castigat diverse premii si trofee la festivaluri de muzica usoara din Romania, plus multiple participari si premii obtinute la diverse manifestari culturale in Grecia.

Uploader: Akinorg
Date Added: 2 July 2017
File Size: 38.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 56039
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

‎Cu Luna Eu Vorbesc by Galani Ionut on Apple Music

M-au ajutat parintii meisora si sotia mea, matusa mea si chiar bunica mea “mana” care imi punea sa ascult muzica greceasca de mic, careia i-am si dedicat primul meu album. Am avut multe de invatat si pe care pot sa spun ca il iubesc foarte mult.

  KDIFF3 TOOL FREE DOWNLOAD

Something went wrong Is your network connection unstable or browser outdated? Colaborez cu mare drag cu ansamblul de dansuri grecesti “Asteria” din Constanta, noi fiind foarte buni prieteni si pana la urma o echipa, participam la foarte multe spectacole impreuna.

Am terminat Scoala de arte populare din Constanta, am castigat diverse premii si trofee la festivaluri de muzica usoara din Romania, plus multiple participari si premii obtinute la diverse manifestari culturale in Grecia. De asemenea cu Mircea Cazan, un bozoukist care poate concura cu multi colegi din Grecia fara nici un fel de problema. Your current browser isn’t compatible with SoundCloud.

Cu Luna Eu Vorbesc

In primul rand muzica greceasca care o ascult si indragesc foarte mult, muzica usoara romaneasca, muzica lautareasca, muzica aromana dar apreciez toate genurile de muzica.

Bunicii mei sunt nascuti in Grecia, mai exact partea de N a Greciei, deci de mic am fost inconjurat de muzica si dansuri grecesti, eu fiind de etnie aromana Vlaha ionut galani cu luna eu vorbesc Ce ti-ai propus cy aceasta cariera? Aici pot include o mare varietate, cele mai frumoase pot spune sunt festivalurile de muzica si dans grecesc.

Un mare respect il am fata de actorul Jean Constantin, alaturi de care am avut ocazia sa cresc, a fost ca un al 2-lea tata pentru mine.

Please download halani of our supported browsers.

OFFICIAL | Free Listening on SoundCloud

Pana in prezent am scos pe vobresc 2 albume si anume “Palamakia” si ionutt Luna eu vorbesc” ultimul; “35 LIVE” Mentionez ca piesele scoase de mine tin de folclorul grecesc si am facut si cateva cover-uri incercand sa pastrez ideea melodiilor originale 9 Multumiri: Sa mediatizez cat mai mult muzica greceasca in Romania si sa ii fac pe cei ce imi asculta muzica sa se simta cat mai bine.

  MICROSOFT QUICKBASIC V4.5 FREE DOWNLOAD

Chrome Firefox Safari Internet Explorer.

Sper ca eu si colaboratorii mei sa nu va dezamagim niciodata, sa va oferim in continuare show-uri de calitate si sper ca reusim sa va aducem o bucatica de Ellada in inimile dumneavoastra. Deci pana la urma pot spune ca mergem oriunde in tara sau in afara tarii unde lumea ne va chema si se va simti bine pe ritmuri grecesti 8 Albume: Pentru a vedea si favoritele mele nu ezitati sa accesati canalul de Youtube! Fiind din Constanta voi falani nelipsit din spectacolele de pe litoralul romanesc, evenimente organizate si chiar nunti botezuri si aniversari.