KAU BAGAI UDARA BAHRAIN FREE DOWNLOAD

0 Comments

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Dicapai pada 3 Februari Mampukah perkahwinan tanpa landasan cinta membawa mereka kepada kemanisan berumah tangga? Apa yang pelik bagi Aus ialah Iman langsung tidak mengenalinya sebagai seorang selebriti. Aus berjanji untuk melangsaikan hutang Iman bagi mereka memulakan hidup baru. Janna Nick Saharul Ridzwan.

kau bagai udara bahrain

Uploader: JoJolkis
Date Added: 4 August 2005
File Size: 19.50 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 28144
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ruang nama Rencana Perbincangan. Aus tertarik dengan Iman yang tidak mengenali dirinya langsung lantas memikirkan bahawa Iman adalah jodohnya yang paling tepat.

Iman tidak tahu sama ada dia mampu mencintai Aus tetapi dia tahu tanggungjawabnya adalah untuk memberi kesenangan bxhrain adik-beradiknya.

kau bagai udara bahrain

Semuanya bermula kerana pinjaman lintah darat yang memporak-perandakan kehidupan Iman. Mampukah perkahwinan tanpa landasan cinta membawa mereka kepada kemanisan berumah tangga? Berbeza dengan Aus yang hidup serba mewah dan merupakan artis ternama yang digilai ramai.

Diperoleh pada 3 Februari Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Nama yang sama namun perwatakan mereka berbeza. Dicapai pada 3 Februari Jawapannya mudah kerana Iman sendiri tidak mampu mempunyai televisyen apatah lagi masa untuk menontonnya.

  64 MELLOWHYPE FREE DOWNLOAD

kau bagai udara bahrain

Adakah Aus berjaya menambat wanita polos sesuci Iman? Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Lebih menarik apabila pertemuan Iman dan Aus adalah kerana mereka berkongsi nama yang sama. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Aus berjanji untuk melangsaikan hutang Iman bagi mereka memulakan hidup baru.

Apa yang pelik bagi Aus ialah Iman langsung tidak mengenalinya sebagai seorang selebriti. Diambil daripada ” https: Dalam bahasa lain Tambah pautan.

Asmara Luna OST : Cinta Dan Airmata

Iman dikejar geng lintah udxra ketika dia mencari pekerjaan manakala Aus pula menyamar sebagai orang biasa bagi lari dari dunia glamornya. Drama arahan Jinggo ini merupakan drama adaptasi dari novel dengan judul sama terbitan Fajar Pakeer yang ditulis oleh Orkid Edyliyne. Mampukah Iman bertahan dengan dunia glamor Aus?

Ayah Aus seorang yang rendah diri namun permintaannya mudah agar Aus segera menamatkan zaman bujangnya dengan sesiapa sahaja tanpa memilih pangkat dan status. Si gadis lebih senang disapa dengan nama Iman manakala lau jejaka dipanggil ringkas dengan nama Aus.

  PINGVIEW FREE DOWNLOAD

BAHRAIN: “Kau bagai Udara” My new Single

Janna Nick Saharul Ridzwan. Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur [1] [2] [3]. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Aus dengan segera melamar Iman. Iman merupakan seorang gadis yatim piatu dan terpaksa bekerja keras bagi menyediakan keperluan adik-adiknya.

Bahrain Rahman Kau Bagai Udara ยป Free MP3 Songs Download –

Kekeliruan itu menjadi detik pertemuan mereka. Jika iman diancam gengster kerana terpaksa melunaskan hutang, Aus pula diancam dengan para peminatnya yang ingin menjadikan dirinya sebagai pasangan kekasih.

Kau Aku Kita Juga dikenali sebagai. Cik Cinderella dan Encik Tengku. Ia dibintangi oleh Janna Nick dan Syarul Ridzwan.

Mengisahkan tentang dua karakter berkongsi nama yang sama, Iman Firdaus.