UKAYS KAU SATU SATUNYA FREE DOWNLOAD

0 Comments

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Dari situ beliau mula belajar selok belok pengubahan lagu dan tentang rakaman album. Mohamad Jefri juga dikenali sebagai Epy membawakan dua buah lagu iaitu Harapkan Kekasih, kekasih pula menyisih dan Pahit akan Manis akhirnya. Amy meneruskan kerjaya di bawah Ambang Klasik sebagai eksekutif bersama bekas anggota-anggota yang lain. Walau bagaimanapun, setelah memasuki Ambang Klasik, Amir pula membuat keputusan menyertai kembali Saari Amri di bawah Kumbang Production dengan album Cuma Aku yang hidup pada tahun Utama – Utama Dipasarkan:

Uploader: Jur
Date Added: 27 July 2013
File Size: 5.53 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 15366
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Satunha tahunAmy mendapat tawaran berkhidmat di Metrowealth Movie Production sebagai pembantu pejabat dan penjaga skor. Bisa Berbisa – Ukays Dipasarkan: Nafas Orang Kota 4.

Kau Satu-Satunya

Amy sentiasa bercita-cita ingin meneruskan kerjaya sebagai seorang anak seni dan meluaskan lagi pengetahuan beliau dalam jkays seni muzik. Lalu Amy menawarkan beliau menjadi vokalis terbaru bagi kumpulan Uk’s. Walau bagaimanapun, kumpulan tersebut tidak mendapat sambutan mengalakkan dan album hanya terjual 15, unit sat.

Beliau bekerja selama lebih kurang setahun sebelum tercetus salah faham diantara Arwah Encik Rosli dan Amy oleh pihak ketiga. Amy merindui ukays kau satu satunya kegemilangan Uk’s dan berniat meneruskan kembali Uk’s.

  ELEM NOTUN DESHE FREE DOWNLOAD

Walaupun begitu, beliau cekalkan hati dan meneruskan pekerjaan tersebut. Tidak lama selepas itu, Amy membuat keputusan untuk meninggalkan Utama dan meneruskan kerjaya sebagai komposer. Namun, Amy tetap meneruskan juga.

Amy Ukays – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Sudah tiada tunasnya 5. Pada 18 JulaiAmy bersama Yana Hisham; selaku ahli kongsi syarikat telah menandatangi hak lesen pengedaran bagi album raya kepada Insictech Musicland yang julung kali dihasilkan oleh Kumpulan Uk’s.

Kau Ukays kau satu satunya Satunya 3. Selepas itu, beliau menubuhkan beberapa buah kumpulan di kampung bersama rakan-rakan. Suatu hari beliau terlihat papan tanda Digimix Studio dan beliau memohon kerja di situ. Alat muzik pertama yang dimainkan adalah rekorder. Amy meneruskan kerjaya di bawah Ambang Klasik sebagai eksekutif bersama bekas anggota-anggota yang lain. Beliau berasal dari Batu Pahat, Johor. Ini terbukti dengan penjualanan soundtrack Mami Jarum The Movie dengan 15, unit.

UKAYS – Kau Satu Satunya

Kaset Harga jualan dicadangkan: Kali ini Amy tampil sebagai penerbit dan komposer bagi keenam-enam buah lagu baru tersebut. Digimix Studio merupakan syarikat dimilikki oleh Pak Ngah. Ruang nama Rencana Perbincangan. Amy tidak bersetuju dengan penubuhan kumpulan tersebut.

  EMULE 049B FREE DOWNLOAD

Ukays – Kau Satu-Satunya (MV Karaoke) – 404Tube – BEST SEARCH

Amy menghilangkan diri dari dunia rakaman album dan pulang ke kampung halaman di Parit Sulong, Johor pada tahun Maka vokalis Ukays iaitu Amir dan gitaris Amy sahaja ahli yang kekal. Beliau mencuba satunta apabila terbaca sebuah keratan akhbar pencarian artis di Setiawangsa. Pada pertengahan tahunWell mengajak beliau menyertai kumpulan Ukays lalu mencuba ujibakat di studio Sound Dimension di Kampung Pandan.

Maka Amy ditugaskan mengubah muzik bagi filem tersebut ulays mendiang.

Utama – Utama Sayu Bermula dari situ Amy mula mengorak langkah dan diberi kepercayaan oleh David Teoh untuk menguruskan tugas-tugas rakaman muzik dan studio. Rhythm Si Jantung Hati 7. Album tersebut mendapat sambutan yang memberangsangkan. Akhirnya pada tahunAmy meletakkan jawatan dan meneruskan kerjaya beliau.